velocity stack of bellmouth monteren ?

Voor al je technische vragen over je TL
Gebruikersavatar
Loki
Berichten: 5949
Lid geworden op: 02 mei 2006, 00:07
Locatie: Midden Zeeland

Re: velocity stack of bellmouth monteren ?

Bericht door Loki » 23 aug 2017, 19:59

TLRTwins schreef:Scheelt 8 pk op de 1080 van sam als ik me het correct herinner, ook Ducati ombouw.
Ja dacht 999, en meen me juist te herinneren dat het zo weinig bracht. Airbox was volgens mij groter en tegelijkertijd toegepast.. kan dus deel van de winst geweest zijn.
TLRTwins schreef:Alle race blokken rijden ermee uit die tijd. Ducati doet niet anders en bimota op de sb8(K meen ik ook. Ook de race kit TB zijn zo uitgevoerd... Maar eerlijk is eerlijk het is een percentage dat je jezelf vooruit helpt. Hoe meer poen in blok hoe verder je ermee komt.
Dat beantwoord maar een deel van de vragen. Als de verneveling met de injectoren van toen niet fijn genoeg was had een goed mengsel misschien meer tijd (=afstand) nodig. Sindsdien zijn de injectoren veel beter geworden en gaat het tegenwoordig misschien prima tot toerental (luchtsnelheid) x.

Voor motorloop, gasresponse en midrange heeft een douche injectie niet veel nut lijkt me. Maar zo'n systeem als op de sb8k is natuurlijk wel tech porn 8)
The coolest car alarm tester by far - TL1000

Gebruikersavatar
Rinidpp
Berichten: 794
Lid geworden op: 29 sep 2014, 13:56
Locatie: Enschede
Contacteer:

Re: velocity stack of bellmouth monteren ?

Bericht door Rinidpp » 23 aug 2017, 21:01

Moet je eerlijk bekennen er eigenlijk ook zo in te staan. Lekker sleutelen, geen high-tech toestanden aan m'n meisie. Daar waar je de loop van het blok kan verbeteren door dit soort wijzigingen, kost geen drol, is het super leuk om te doen. Uiteindelijk gaat ze er ook nog eens beter/mooier op draaien.

Rini
Love to listen and ride the older, twin bitch! Shaking thath as, she is perfect!

TLRTwins
Berichten: 1109
Lid geworden op: 05 apr 2013, 23:12

Re: velocity stack of bellmouth monteren ?

Bericht door TLRTwins » 24 aug 2017, 00:08

Ieder zn hobby op zijn eigen manier. Loki is beetje techniek getikt. En ik ben veel te ver doorgeschoten met mijn R. Maar nu doe ik die dingen klaar ook. Ben nu al zoveel tijd en moeite verder. Maar ben benieuwd naar de resultaten van Frans zijn hobby project.

Plaats reactie