Vraag ..uitlaten/ power commander

Alles over de TLR
Plaats reactie
tlr_jokke
Berichten: 79
Lid geworden op: 20 jul 2013, 17:21
Locatie: belgie

Vraag ..uitlaten/ power commander

Bericht door tlr_jokke » 18 aug 2020, 09:39

Hey mannen ....mijn tlr heeft een power com. En rino racing uitlaat potten . Kan ik originele uitlaat potten monteren zonder probs ? Ivm de power commander .groeten
soes tl1000r 99 & soes gsr 600 k8

Dvis
Berichten: 884
Lid geworden op: 04 jan 2015, 14:43

Re: Vraag ..uitlaten/ power commander

Bericht door Dvis » 18 aug 2020, 10:28

tlr_jokke schreef:
18 aug 2020, 09:39
Hey mannen ....mijn tlr heeft een power com. En rino racing uitlaat potten . Kan ik originele uitlaat potten monteren zonder probs ? Ivm de power commander .groeten
Ik had er op de S nooit problemen mee gehad. Hij staat dan alleen wat rijker volgens mij.
Grtsz Dvis :D

tlr_jokke
Berichten: 79
Lid geworden op: 20 jul 2013, 17:21
Locatie: belgie

Re: Vraag ..uitlaten/ power commander

Bericht door tlr_jokke » 18 aug 2020, 14:25

Dvis schreef:
18 aug 2020, 10:28
tlr_jokke schreef:
18 aug 2020, 09:39
Hey mannen ....mijn tlr heeft een power com. En rino racing uitlaat potten . Kan ik originele uitlaat potten monteren zonder probs ? Ivm de power commander .groeten
Ik had er op de S nooit problemen mee gehad. Hij staat dan alleen wat rijker volgens mij.
Thanks man
soes tl1000r 99 & soes gsr 600 k8

Gebruikersavatar
f2ride2001
Berichten: 1679
Lid geworden op: 11 apr 2006, 21:58
Locatie: Oudenbosch

Re: Vraag ..uitlaten/ power commander

Bericht door f2ride2001 » 21 aug 2020, 20:44

Als je power commander hebt kun je ook gewoon nul map inladen en klaar.
Dat is het voordeel van zo'n powercommander. Mits de juiste software en connector
Zwarte TL1000S > einde oefening.........
Rode TL1000S > nieuwe oefening :-)
Yoshimura RS3
Afbeelding
http://www.svcontact.com

tlr_jokke
Berichten: 79
Lid geworden op: 20 jul 2013, 17:21
Locatie: belgie

Re: Vraag ..uitlaten/ power commander

Bericht door tlr_jokke » 24 aug 2020, 19:50

f2ride2001 schreef:
21 aug 2020, 20:44
Als je power commander hebt kun je ook gewoon nul map inladen en klaar.
Dat is het voordeel van zo'n powercommander. Mits de juiste software en connector
Thx makker
soes tl1000r 99 & soes gsr 600 k8

Gebruikersavatar
f2ride2001
Berichten: 1679
Lid geworden op: 11 apr 2006, 21:58
Locatie: Oudenbosch

Re: Vraag ..uitlaten/ power commander

Bericht door f2ride2001 » 24 aug 2020, 21:14

Je kunt ook langskomen, maar dat weet je denk ik wel :D
Zwarte TL1000S > einde oefening.........
Rode TL1000S > nieuwe oefening :-)
Yoshimura RS3
Afbeelding
http://www.svcontact.com

Plaats reactie