avatar

Alle mededelingen over dit forum komen hier te staan.
Gebruikersavatar
V-TWim
Berichten: 693
Lid geworden op: 07 apr 2006, 20:18
Locatie: Bedum

Berichtdoor V-TWim » 27 sep 2006, 22:20

Afbeelding

Als iemand zich geroepen voelt... Van deze foto had ik eigenlijk iets leuks willen maken. Krijg 'm niet klein genoeg. Was in eerste instantie ook ong. 5 mb groot.... M'n mailadres is bekend..... en m'n dank zal grenzen aan hondsdolheid!
Tja eh, een RF900R. Mag dat ook? :D

Gebruikersavatar
Ice Dragon
Berichten: 197
Lid geworden op: 25 mei 2006, 23:04
Locatie: Spijkenisse
Contacteer:

Berichtdoor Ice Dragon » 28 sep 2006, 00:05

Stuur hem ff op en dan bewerk ik hem voor je. Stuur dan wel het orgineel zodat ik de kwaliteit hoog kan houden.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Loki
Berichten: 5789
Lid geworden op: 02 mei 2006, 00:07
Locatie: Midden Zeeland
Contacteer:

Berichtdoor Loki » 28 sep 2006, 07:59

The coolest car alarm tester by far - TL1000

Gebruikersavatar
Twin_ImpulZ
Berichten: 174
Lid geworden op: 06 apr 2006, 11:29
Locatie: Hoofddorp
Contacteer:

Berichtdoor Twin_ImpulZ » 28 sep 2006, 11:42

V-Twim, stuur mij even het plaatje(s) door.
Zal ik er wat moois van proberen te maken.
Ruling The Streets On Two Cilinders ;)

Gebruikersavatar
Twin_ImpulZ
Berichten: 174
Lid geworden op: 06 apr 2006, 11:29
Locatie: Hoofddorp
Contacteer:

Berichtdoor Twin_ImpulZ » 28 sep 2006, 12:00

Is dit wat?

Afbeelding

het is 9.4 kb groot.
Ruling The Streets On Two Cilinders ;)

Gebruikersavatar
Loki
Berichten: 5789
Lid geworden op: 02 mei 2006, 00:07
Locatie: Midden Zeeland
Contacteer:

Berichtdoor Loki » 28 sep 2006, 15:45

Volgens het profiel mag ie maar 80x80 pixels zijn.. ;)
The coolest car alarm tester by far - TL1000

Gebruikersavatar
V-TWim
Berichten: 693
Lid geworden op: 07 apr 2006, 20:18
Locatie: Bedum

Berichtdoor V-TWim » 28 sep 2006, 21:22

Loki schreef:Volgens het profiel mag ie maar 80x80 pixels zijn.. ;)


Inderdaad. Dit vreet ie niet hoewel ík wel tevreden ben met het resultaat.
@Ice: Kun je 'm niet met je rechtermuisknop opslaan als? Heb ff een probleem met outlook. Als ik bijlages verstuur dan doet m'n symantec e-mailscanner er t*ringlang over om een paar mb te versturen. Ga het nog ff proberen maar weet niet of 't lukt.
Tja eh, een RF900R. Mag dat ook? :D

Gebruikersavatar
Ice Dragon
Berichten: 197
Lid geworden op: 25 mei 2006, 23:04
Locatie: Spijkenisse
Contacteer:

Berichtdoor Ice Dragon » 28 sep 2006, 23:02

Afbeelding

8kb groot. Moet lukken dus.

Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
V-TWim
Berichten: 693
Lid geworden op: 07 apr 2006, 20:18
Locatie: Bedum

Berichtdoor V-TWim » 29 sep 2006, 06:54

Ice Dragon schreef:Afbeelding

8kb groot. Moet lukken dus.

Afbeelding


Very Nice! Ice! Bedankt :D Met welk programma doe je dit en hoe? Ik kom er met photoshop niet uit. Krijg 'm wel klein maar de kwaliteit is dan :cry: .
Tja eh, een RF900R. Mag dat ook? :D

Gebruikersavatar
Loki
Berichten: 5789
Lid geworden op: 02 mei 2006, 00:07
Locatie: Midden Zeeland
Contacteer:

Berichtdoor Loki » 29 sep 2006, 07:44

Ik heb het gewoon met ms paint gedaan. Ja dat standaard winhoos prog. Ff control w en e gebruiken en klaar voor je photoshop opgestart kan hebben ;)
The coolest car alarm tester by far - TL1000

Gebruikersavatar
Ice Dragon
Berichten: 197
Lid geworden op: 25 mei 2006, 23:04
Locatie: Spijkenisse
Contacteer:

Berichtdoor Ice Dragon » 29 sep 2006, 09:56

V-TWim schreef:
Ice Dragon schreef:Afbeelding

8kb groot. Moet lukken dus.

Afbeelding


Very Nice! Ice! Bedankt :D Met welk programma doe je dit en hoe? Ik kom er met photoshop niet uit. Krijg 'm wel klein maar de kwaliteit is dan :cry: .


Die gewone afbeelding is verkleint met "paintshop pro 9" en die bewegende is gemaakt in "flash 8 pro" en opgeslagen als een GIF afbeelding. Er zijn echter genoeg simpele programma's te krijgen die het ook kunnen (GIF editors)
Afbeelding

Gebruikersavatar
kamiel
Berichten: 229
Lid geworden op: 04 jun 2006, 23:11
Locatie: maastricht
Contacteer:

Berichtdoor kamiel » 29 sep 2006, 23:05

kan misschien iemand hier iets van maken, het lukt mij maar niet om onder de 10kb te komen, echt een drama :?

Afbeelding
No more TLR for me............... mis you.

Gebruikersavatar
Loki
Berichten: 5789
Lid geworden op: 02 mei 2006, 00:07
Locatie: Midden Zeeland
Contacteer:

Berichtdoor Loki » 29 sep 2006, 23:18

Afbeelding

Het plaatje was onder de 10kb.. alleen groter dan 80 x 80. Daar zal het probleem gezeten hebben!
The coolest car alarm tester by far - TL1000

Gebruikersavatar
kamiel
Berichten: 229
Lid geworden op: 04 jun 2006, 23:11
Locatie: maastricht
Contacteer:

Berichtdoor kamiel » 30 sep 2006, 07:37

ha ha, gelukt!!! en bedankt voor het verkleinen!! :D :D
No more TLR for me............... mis you.

Gebruikersavatar
V-TWim
Berichten: 693
Lid geworden op: 07 apr 2006, 20:18
Locatie: Bedum

Berichtdoor V-TWim » 27 feb 2007, 19:34

Zoals het kruisje onder mijn nickname al doet vermoeden: Mijn avatar is ermee opgehouden.... Althans dat heb ikzelf gedaaan Het probleem is nu dat ik geen nieuwe kan plaatsen. Via de URL modus krijg ik een of andere DEBUG fout waar ik de administrator van op de hoogte moet brengen. Bij deze dus.... :x Via het uploaden zegt ie dat het een jpg bestand moet zijn. Nou dat is het echt wel, ook niet groter dan 80 x 80 pixels en ook niet groter dan 10 kb..... Wie o wie weet wat ik eraan kan doen. :?:
Tja eh, een RF900R. Mag dat ook? :D


Terug naar “Mededelingen”



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast