GIPRO w.ATRE

Voor al je technische vragen over je TL
TLRTwins
Berichten: 939
Lid geworden op: 05 apr 2013, 23:12

Re: GIPRO w.ATRE

Berichtdoor TLRTwins » 05 aug 2016, 12:09

Dat hele brute waar mensen het wel eens over hebben is vreselijk subjectief... Zeker als je zelf daar een bepaalde overtreffende trap van in je hoofd hebt. Fireblade loopt harder dan een TLS... en de vermogens verschillen zijn niet zo groot.

Heb nog eens een tijdje op een geblazen motor gereden en dat was ging ook van bruut naar gewoon...

als je de pc er binnenkort op verwacht is gelijk het systeem monteren wel wijs. Anders blijf je beetje achter de feiten aanlopen.

Gebruikersavatar
Loki
Berichten: 5764
Lid geworden op: 02 mei 2006, 00:07
Locatie: Midden Zeeland
Contacteer:

Re: GIPRO w.ATRE

Berichtdoor Loki » 05 aug 2016, 13:48

Het is niets vreemds voor een S om wat te ploffen/backfiren bij teveel gas vanaf stationair. Vergeet niet dat er best wat volume zit tussen de injectoren en de cilinder. Ongeacht een plotselinge verandering van de gasstand, het mengsel in dat volume heeft invloed op het totaal als de cilinder klaar is met aanzuigen. De grote opening van de gasklep helpt misschien ook niet met het vernevelen van de inspuiting? Nog los van wat de ontsteking ermee doet.

Tel erbij op dat het injectiesysteem komt uit een tijd dat het nog geen gemeengoed was. En injectoren zelf vast niet zo fijn vernevelen als t nieuwe spul. En het feit dat de TLR een compleet ander systeem heeft..en ook veel minder problemen geeft op dit gebied, zover ik weet althans.

TLRTwins schreef:Dat hele brute waar mensen het wel eens over hebben is vreselijk subjectief...


Of je hebt het verschil zelf nog niet ervaren..
The coolest car alarm tester by far - TL1000

Dvis
Berichten: 583
Lid geworden op: 04 jan 2015, 14:43

Re: GIPRO w.ATRE

Berichtdoor Dvis » 27 aug 2016, 12:47

Misschien heeft iemand een idee.. wou vandaag de gipro installeren en hij doet het ook, maar je ziet a b c d en dan valt ie uit.

Iemand een idee waar het aankan liggen??
Grtsz Dvis :D

Gebruikersavatar
Andrew82
Berichten: 1162
Lid geworden op: 17 aug 2010, 22:45
Locatie: Den Haag

Re: GIPRO w.ATRE

Berichtdoor Andrew82 » 27 aug 2016, 17:34

Dvis schreef:Misschien heeft iemand een idee.. wou vandaag de gipro installeren en hij doet het ook, maar je ziet a b c d en dan valt ie uit.

Iemand een idee waar het aankan liggen??


Vreemd, geen signaal van de GPS sensor misschien?

Dvis
Berichten: 583
Lid geworden op: 04 jan 2015, 14:43

Re: GIPRO w.ATRE

Berichtdoor Dvis » 27 aug 2016, 18:18

Andrew82 schreef:
Dvis schreef:Misschien heeft iemand een idee.. wou vandaag de gipro installeren en hij doet het ook, maar je ziet a b c d en dan valt ie uit.

Iemand een idee waar het aankan liggen??


Vreemd, geen signaal van de GPS sensor misschien?


Ik zou het echt niet weten.
Grtsz Dvis :D

Gebruikersavatar
Mike88
Berichten: 458
Lid geworden op: 04 aug 2015, 19:56
Locatie: ASSEN

Re: GIPRO w.ATRE

Berichtdoor Mike88 » 27 aug 2016, 21:09

Das raar..je zou eigenlijk vrijwel meteen de L van de learning mode moeten zien :-k
Kan me niet herinneren dat ik die letters heb gezien!
Heb de manual ff door gelezen staat ook niks in over dat
EVIL TWIN SUPERBIKE


Terug naar “TL Techniek”



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast